Om oss

Vår historia

ZeHer AB är en redovisningsbyrå i Göteborg som startade 2019 när vår grundare Zebastian valde att starta en egen byrå efter att ha varit anställd som redovisningskonsult i flera år.


ZeHer AB är ett direkt svar på de behov våra kunder har. Vi startade efter förfrågningar och vi drivs för att hjälpa våra kunder.


Vi följer Reko - Svensk standard för redovisnings- och lönetjänster, för att du som kund skall kunna känna dig trygg med den tjänst du får. För oss är det viktigt att du är trygg i att vi gör vårt jobb så att du är fri att göra ditt jobb.


I dagsläget riktar vi oss främst mot mindre verksamheter. Våra kunder arbetar inom de flesta brancher, allt från IT till småskalig industri. Vår primära kundgrupp är ägarledda företag med 0-10 anställda där entreprenören kan och vill dra nytta av vår mångåriga ekonomiska expertis.

Våra kunder


Det är en enorm frihet att inte behöva oroa sig för redovisningen och att dessutom veta i förväg vad det kommer kosta är en extra bonus. Nu kan jag och grabbarna i fabriken fokusera på att göra bra grejer till våra kunder och redovisningen sköter byrån.


- VD för en kontraktstillverkare

ZeHer AB i Göteborg
Org: 559195-6106
Företaget är registrerat för F-skatt
 

Vi samlar extremt begränsat med information om våra besökare, dock är det ett antal cookies ("kakor") som är nödvändiga för sajtens funktionalitet, bland annat för att spåra att ni godkänt dessa villkor och företagets integritetspolicy vilket är ett krav enligt GDPR.

Ta reda på mer
Acceptera